Ønsker å være mer sosial

Heihei!

I det siste så har jeg tenkt over at jeg har ikke noe stort sosialt-nettverk. Jeg har kanskje en venn som jeg føler er en av mine nermeste.
Men til daglig så savner jeg noe mer, skulle ønske det å ha flere venner. Noen som jeg kan "klikke med" som har mye likheter med meg.
Det er ikke noe gøy å være hjemme hele dagen og ikke ha noe å gjøre. Bare lukker seg inne på sitt eget rom og har ingen andre å være med.
Når jeg ser på andre jeg kjenner eller ikke kjenner, så lurer jeg på er det noe galt med meg? Noe som gjør at ingen vil ha kontakt med meg og hvorfor jeg selv må alltid ta kontakt? Dette forstår jeg ikke!

Er det noen av dere som opplever det slikt? 
7 kommentarer

Camilla

08.10.2014 kl.21:00

Jeg forstår akkurat hvordan du har det, jeg føler jeg er for det meste hjemme. Nesten aldri ute med venner, og det hadde vært så koselig å ha flere venner med felles interesser! Og selvfølgelig er det utrolig gøyt å ha venner fra motsatt kjønn! Så jeg skjønner deg utrolig godt, men det er ikke lett å få kontakt med nye folk heller, føler jeg iallfall !

AndreasRoguljPedersen

08.10.2014 kl.21:17

Camilla: Hei og takk for kommentaren! Det er slitsomt og synd å ha det sånn! Men hva får man gjort, når man ikke når noe langt med det :-/. Jeg håper stadig på fremtiden når jeg blir eldre kanskje om ti år, at ting vil forandre seg. At jeg vil få en forandring på livet. Så får man se...

Pardon

08.10.2014 kl.22:03

Ja, har tenkt akkurat samme tanken. Har til og med vurdert å flytte når skolegangen er ferdig, for å møte nye folk. Men er ikke helt sikker på det, og uansett er det så mange folk her. Men man klare bare ikke å få kontakt med de, for hva skal man si? Man klarer ikke å snakke sånn helt ut av det blå og finne tonen og felles interesser, men jaja..:/

Det er jo et hakk letter nå som man har snapchat og instagram, men uansett.. :/

AndreasRoguljPedersen

08.10.2014 kl.22:05

Pardon: Ja det er sant! Har hatt tanken med å flytte, men ennå ikke turt å ta det store skrittet :-/.

Pardon

08.10.2014 kl.22:11

Hvor har du tenkt hen då ?:)

AndreasRoguljPedersen

08.10.2014 kl.22:42

Pardon: Tenkte oslo, kristiansand, bergen, trondheim. Mange steder jeg kan velge mellom ;-)

Camilla

09.10.2014 kl.10:27

Du skulle ha valgt Bergen, er så mye jeg kunne ha vist deg der :)

Skriv en ny kommentar

hits