Svar På Spørrerunde!

God Kveld

Denne uken hadde jeg en spørrerunde og her kommer svarene på spørsmålene jeg fikk. Takk for deltakelsen dere og håper dere blir fornøyd med svarene mine!^^

Hvor glad er du i Elvis? :P

- Jeg er utrolig glad i han, for han er min søte gullegull som jeg kaller han for tia. Han er liten og søt som en kosebamse. Han er en hund med masse kjærlighet og passer på familien min om natten.
Han er rett og slett en topp hund! :D<3Hvorfor sluttet du å synge?

-Jeg har sluttet å synge for jeg har ikke stemmen til det lenger. Både mine foreldre, venner osv syns ikke jeg er like flink som jeg var før og da hører jeg på de rådene. Dessuten ville ikke noen andre der ute like den sangstemmen jeg har og den stilen jeg liker å synge. Så da er det noe jeg dropper å gjøre og kun synger for meg selv i blant. Tusen takk for omtanken, det varmer virkelig! Men jeg tror jeg får legge sangdrømmen min vekk nå.


Hva syns du om Praradise Hotel?

- Jeg syns "Paradise Hotel" er artig og samtidig barnslig. Det er greit å dra på drømme hotellet og bli kjent med andre mennesker og vil gjerne vinne en pengepremie. Men alt de gjør på tv-en ødelegger for deres framtid og er bortkjemt syns jeg. Man dummer seg ut, gjør ting som er tåpelig. Så jeg hadde aldri meldt meg på det der, samtidig blir det på nettet og folk ser det. Noen blir med på det for å bli kjent og berømt kanskje? Men det er ikke det smarteste valget. Sesongen i år var faktisk okei og jeg fulgte med på det. Ting ble litt sprøtt og det fanget interessen min. Hvis jeg skal si en positiv ting om serien, så er det at man blir bedre kjent med andre og danner seg et godt vennskap. Som man gjenforenes med etter programmet!
 Hva er din favoritt alkohol :P?

- Jeg liker å kose meg med alkohol, men ikke drikke bare for å bli full. Kan si jeg har vært en gang fyllesyk og "Aldri Igjen" for å si det sånn. Men når det kommer til min favoritt av alkohol så må jeg si det er Smirnoffice-rusbrus eller Bacardi-razz (Har ikke lov til å drikke det siden jeg ikke er gammel nok) :P.

  Hva er din favoritt artist av alle i verden?

- Oi den var vanskelig! Det er så mange og vanskelig å velge mellom. Men når det kommer til en så vet jeg ikke. Jeg tror jeg må velge mellom 3 stykker og det er Miley Cyrus, Katy Perry og Lady Gaga! Den artisten jeg ser opp til og beundrer er artisten Marion Ravn. Er virkelig stor fan av henne! Det har nok mange av dere oppdaget at jeg er ;-)

Hva syns du om kaniner?

- Kaniner er kjempefine og søte små gnagere. Jeg hadde ikke klart å ta vare på en selv, men de er gode og har søte små øyne. De er raske og kan rømme fort hvet jeg :P Men det er et fint dyr. Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits